“Βομβα” Μπερτομέου: «Η Μπαρτσελόνα θα φύγει από το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου μετά την παραίτησή του από την προεδρία της Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει «σεισμό» στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.
Η «βόμβα» που έσκασε μετά την οριστική παραίτηση του Μπαρτομέου προκαλεί ήδη ντόρο αφού ο πρώην πλέον ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως οι Καταλανοί θα αποχωρήσουν από το Champions League και θα αγωνιστούν στην European Super League.

Στην απολογιστική συνέντευξή του ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου απασφάλισε λέγοντας «Μόλις χθες εγκρίναμε τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούμε στην European Super League. Η απόφαση να παίξουμε σε μία τέτοια διοργάνωση απαιτεί την επικύρωση από την επόμενη γενική συνέλευση.

Μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι είμαστε ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο σε αξία. Το έχουμε επιτύχει απέναντι σε ομάδες με μεγάλους επενδυτές, έχοντας διατηρήσει τον σύλλογο στα χέρια των μελών του. H European Super League θα διασφαλίσει ότι ο σύλλογος θα εξαρτάται από τα μέλη του.

Η μοναδικότητα του συλλόγου μας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να διανέμουμε τα μερίσματα μας και πως τα κέρδη χρησιμοποιούνται για αθλητικές επενδύσεις. Παρά τις δυσκολίες, ο σύλλογος έχει μία σταθερότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί» ανέφερε ο Μπαρτομέου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις