«Ο κόσμος να συνεχίσει τις “καλές του εμφανίσεις”»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να στηρίξει την ομάδα στο ματς του Σαββάτου (5/12, 17:00) με αντίπαλο τον Εθνικό Λάρισας για το θεσμό του Κυπέλλου, απευθύνει η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος. Αναλυτικά:

“Η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου καλούν όλους τους οπαδούς της ομάδας μας και όλο το φίλαθλο κοινό του μπάσκετ στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου στις 17:00 για το Κύπελλο με τον Εθνικό Λάρισας.

Ο Εθνικός διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο , δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως συγκατοικούμε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μετά από 7 αγωνιστικές. Η ομάδα μας δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της μετά την αλλαγή προπονητή και την ενσωμάτωση του Παναγιώτη Νάνη και στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση ,η οποία πιθανότατα θα πραγματοποιηθει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας .

Με τον ίδιο τρόπο ,με τον οποίο βελτιώνεται η ομάδα μας εντός του παρκέ ,αναμένουμε απο τον κόσμο μας να δώσει συνέχεια στις δικές του ”καλές εμφανίσεις” στην κερκίδα. Η παρουσία σας στο παιχνίδι με τον ΓΣΒ, βοήθησε την όμαδα και ελπίζουμε πως θα αποτελέσει τα θεμέλια μίας όμορφης σχέσης ,για όλη τη χρόνια . Στο παιχνίδι με τον Εθνικό η ομάδα μας, επιφυλάσσει μια ωραία έκπληξη σε όσους διαλέξουν να περάσουν μόνοι ή με την οικογένεια τους το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με την ΝΙΚΑΡΑ.

Καλούμε όλο τον κόσμο να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση της ομάδας μας στο final four του κυπέλλου.

Όλοι κοντά στην ομάδα μας…

Όλοι κοντά στην πιο ιστορική ομάδα της Θεσσαλίας…

Όλοι κοντά στην Νίκη Βόλου…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις