Ισοπαλία ανάμεσα σε Τοξότη και Ιάσωνα

Ο Τοξότης και ο Ιάσων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ για τη πέμπτη αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 15:00. Το μοναδικό γκολ του Τοξότη πέτυχε ο Πουλάκης στο 54΄, ενώ εκείνο του Ιάσονα Άλλης Μεριάς ο Πελεκούδας στο 72΄.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 54΄ ο Ιάσων άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Πουλάκη, έπειτα από σουτ του Τσίγγα και απόκρουση του Πασπαλάρη. Μετά από περίπου δεκαοκτώ λεπτά, ο Τοξότης ισοφάρισε. Στο 72΄ ο Πελεκούδας με εξαιρετική κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, χαρίζοντας στους γηπεδούχους τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σκόρερ: 54΄ Πουλάκης – 72΄ Πελεκούδας
Διαιτητής: Σαρρής
Α΄ Βοηθός: Χαυδατούρης
Β΄ Βοηθός: Μπαρτζιαλής
Παρατηρητής: Κουζάκης

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Μάρκος, Βέτσικας Γ., Λένα (46΄ Παραδάκης), Μαϊστράλλης, Πασπαλάρης Χ. (67΄ Τσένα Δ.), Μάρκο, Τσιλιόπουλος (67΄ Τσιατσιάνης)
ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ: Κωτούλας, Σπύρου, Κάβουρας, Τσάνιος, Πέτσης, Μπέκας, Πουλάκης (82΄ Κολημήτρας), Τσίγγας, Τσονάκης (37΄ Αλτίνης), Θεοδωρόπουλος, Σιαμέτης (67΄ Βαρελόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις