Σκέψεις να μη γίνουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ στη Φούτμπολ Λιγκ

Όπως φαίνεται, πολύ δύσκολα θα δούμε τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ να αγωνίζονται μέσα στο Δεκέμβριο. Πιθανότατα, αν όλα πάνε καλά και υπάρξει μείωση των κρουσμάτων κορωνοϊού μετά το lockdown, η Φούτμπολ Λιγκ θα αρχίσει το πρώτο 10ήμερo του Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα πιεστεί, καθώς ίσως να μην βγαίνουν οι ημερομηνίες, προκειμένου η Φούτμπολ Λιγκ να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα. Κι αυτό, καθώς θα πρέπει να υπάρξουν και κενές ημερομηνίες για τυχόν παιχνίδια που θα αναβληθούν, λόγω κρουσμάτων κορονωϊού, όπως βλέπουμε να συμβαίνει στη Σούπερ Λιγκ.

Θα υπάρχουν μπροστά 4-5 μήνες με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές, ενώ ήδη ακούγεται έντονα πως μπορεί να υπάρξει αλλαγή στην προκήρυξη και να μην γίνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Να διεξαχθούν, δηλαδή, 18 αγωνιστικές (εννέα παιχνίδια σε κάθε γύρο), όσες προβλέπει η κανονική περίοδος. Οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου θα ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ 2 και οι τρεις τελευταίοι τόσο στο νότιο, όσο και στο βόρειο όμιλο θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, υπέρ το να μη διεξαχθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ αρχίζουν και τάσσονται αρκετοί πρόεδροι των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ και δεν αποκλείεται το θέμα να απασχολήσει το Δ.Σ. της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμολ Λιγκ και στη συνέχεια, η όποια απόφαση παρθεί, να πάει στην ΕΠΟ για να εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις