Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. συνεχίζει να λειτουργεί και μέσα στην καραντίνα

Μια δύσκολη περίοδο βιώνουν οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμη και οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες, ως προς την ημερομηνία που θα έχουμε σέντρα.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα δούμε και πάλι την μπάλα να κυλά στο χορτάρι με την έναρξη του νέου έτους.

Στον Ολυμπιακό Βόλου η ΠΑΕ συνεχίζει να λειτουργεί μέσω πανδημίας, οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημερώνονται για τις εξελίξεις, έχουν επαφές με διάφορους παράγοντες άλλων ομάδων, αλλά και με την ηγεσία της λίγκας, περιμένοντας να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι ομαδικές προπονήσεις, ως γνωστόν, έχουν σταματήσει από τις 3 Νοεμβρίου, με τους «ερυθρόλευκους» να γυμνάζονται ατομικά.

Οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θα έπρεπε, τουλάχιστον, όλες μαζί να πιέσουν να επιστρέψουν οι παίκτες στις ομαδικές προπονήσεις, όπως κάνουν οι συνάδερφοί τους, της Σούπερ Λιγκ 2. Συγκεκριμένα, η Σούπερ Λιγκ 2 έστειλε έγγραφο στους αρμόδιους φορείς, με το οποίο ζητεί την άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, προκειμένου να διατηρούνται οι ποδοσφαιριστές στην απαιτούμενη σωματική και φυσική κατάσταση και να καταστεί δυνατή η χωρίς καμία καθυστέρηση έναρξη του πρωταθλήματος.

Γιατί, αν οι παίκτες μείνουν ανενεργοί ένα μήνα και πάνω, τότε θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα δύο-τριών εβδομάδων, προκειμένου οι ομάδες να κάνουν μίνι προετοιμασία για να μπουν στο πρωτάθλημα. Αυτό θα σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις