Νέα τεστ σήμερα στο Βόλο

Απαλλαγμένη, πλέον, από κρούσματα κορωνοϊού η ομάδα του Βόλου συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αποκλειστικός στόχος των «κυανέρυθρων» η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη εντός έδρας.
Από τους 12 ποδοσφαιριστές που είχαν νοσήσει με κορωνοϊό, μόνο ένας παραμένει θετικός (είναι ασυμπτωματικός) και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης (δεν έρχεται σε επαφή με συμπαίκτες του).
Σήμερα Παρασκευή όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε νέα τεστ covid-19 και εφόσον ο ποδοσφαιριστής που παρέμενε θετικός στον ιό βρεθεί αρνητικός, θα ενσωματωθεί και αυτός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Θυμίζουμε, πως ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο παικτών που είναι τιμωρημένοι και αναφερόμαστε στους Ντααν Ριένστρα και Γεράσιμο Μήτογλου. Ο πρώτος είναι από τους βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες της ομάδας και η απουσία του είναι σημαντική. Ο Ολλανδός μέσος αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα στον άξονα, κάνοντας σπουδαία δουλειά. Τραυματίας παραμένει ο Σέρτζιο Τέκιο με τον Ισπανό αμυντικό να εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις