Ολυμπιακός Β.: Δεκαοκτώ μέρες χωρίς προπονήσεις

Μπορεί οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ να ζητούν την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα.

Το ζήτημα δεν έχει να κάνει μόνο με την άρνηση των λοιμωξιολόγων να ανάψουν το «πράσινο φως», προκειμένου να αρχίσουν τα πρωταθλήματα των μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών.

Έχει να κάνει και με τη διακοπή των ομαδικών προπονήσεων, που έχει φέρει πίσω τις ομάδες, όσον αφορά την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά και με την εξέταση των φακέλων όλων των ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ (άραγε όλες οι ομάδες που ανέβηκαν από τη Γ’ Εθνική έχουν γίνει ΠΑΕ;) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Να τονίσουμε, πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει καταθέσει πλήρη φάκελο στην ΕΕΑ και περιμένει πότε θα συνεδριάσει η Επιτροπή για να τον εξετάσει και να χορηγήσει το απαιτούμενο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε, πως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει προγραμματιστεί άλλη συνεδρίαση της ΕΕΑ μέσα στο μήνα Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των φακέλων των ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ θα γίνει… καλό Δεκέμβριο.

Εξάλλου, βρισκόμαστε στις 20 του μήνα και ακόμα δεν έχει επιτραπεί η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις. Ήδη στον Ολυμπιακό Βόλου οι ομαδικές προπονήσεις έχουν σταματήσει από τις 3 Νοεμβρίου και καλώς εχόντων των πραγμάτων και κορωνοϊού επιτρέποντος, οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τον Δεκέμβριο.

Θα χρειαστεί να περάσει ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο οι ομάδες θα κάνουν μίνι προετοιμασία δύο-τριών εβδομάδων, προκειμένου να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και εν συνεχεία θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις