Έξι απουσίες θα έχει ο Βόλος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Βόλο ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (30/11, 19.30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Υπάρχουν έξι απουσίες, αυτές των Ζαν Μπαριέντος, Σαλβαδόρ Σάντσες, Τάσου Τσοκάνη, Σέρτζιο Τέκιο, Αντώνη Ντεντάκη και Ίκερ Γκουαροτσένα.

Ο Μπαριέντος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε κάρτες) στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ ο Σάντσες αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Τσοκάνης έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου εδώ και μία εβδομάδα στην προπόνηση. Ο Τέκιο δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να αγωνιστεί, μετά τη θλάση τρίτου βαθμού που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αντώνη Ντεντάκης έχει να προπονηθεί εδώ και πολλές μέρες και θα απουσιάσει εκ νέου, ενώ ο Γκουροτσένα εξακολουθεί να είναι αδικαιολογήτως απών, καθώς έχει εγκαταλείψει την ομάδα, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ένα πολύτιμο «εργαλείο» στη μεσαία γραμμή, ο Ντααν Ριένστρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Η απουσία του Ολλανδού μέσου ήταν αισθητή στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, καθώς πρόκειται για παίκτη βαρόμετρο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Επίσης, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται και πάλι ο Γεράσιμος Μήτογλου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις