Προβληματισμός από την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία

Με δεδομένο ότι το lockdown θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, δεν προβλέπεται μέχρι τότε να δούμε τις ομάδες να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Το πιθανότερο ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις κοντά στις γιορτές, ενώ θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασίας για να είναι σε θέση οι ποδοσφαιριστές μπουν στα γήπεδα και να αρχίσει πρωτάθλημα.

Στην παρούσα φάση οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, ανησυχούν για το μέλλον τους και προβληματίζονται από την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία. Ιδιαίτερα οι ξένοι της ομάδας, οι Αργεντινοί Νίκολας Ντα Κάμπο, Μπρούνο Μπαράνκο και Φράνκο Κολέλα, καθώς και ο Σέρβος Ιγκόρ Φιλίποβιτς, βιώνουν πιο δύσκολα την καραντίνα, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Κι αυτό, καθώς ήρθαν στην Ελλάδα με στόχο να παίξουν ποδόσφαιρο – ως επαγγελματίες που είναι – και βλέπουν να μην μπορούν να προπονηθούν με την ομάδα, παρά μόνο ατομικά. Ιδιαίτερα ο Φράνκο Κολέλα ήρθε στη χώρα μας λίγες μέρες πριν το lockdown και είναι λογικό να προσπαθεί αν προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, ωστόσο, προσπαθούν να είναι κοντά στους παίκτες, σε ότι αυτοί χρειάζονται και να του παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις