Μπορεί πλέον ο Ολυμπιακός Β. να χρησιμοποιήσει τη Νεάπολη

Με το που ανάψει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων το «πράσινο φως» για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις, με στόχο να οδηγηθούμε σταδιακά στην έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, θα πρέπει πέρα από τις προπονήσεις οι ομάδες να δώσουν εκ νέου κάποια φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να αποκτήσουν ρυθμό και να δοκιμάσουν οι προπονητές διάφορα σχήματα και τακτικές.
Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός Βόλου εξασφάλισε και φέτος τη χρήση του σταδίου της Νεάπολης, μετά από συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Βάσει της σύμβασης, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να δίνουν στη Νεάπολη όλους τους αγώνες έδρας, φιλικά παιχνίδια, καθώς και να κάνουν μία προπόνηση την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει, πως μετά το lockdown ο Ολυμπιακός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το στάδιο της Νεάπολης και για φιλικά παιχνίδια.
Κάτι που δεν μπορούσε να το κάνει στην περίοδο της προετοιμασίας (δεν είχε υπογραφεί σύμβαση), όταν η ομάδα έδωσε όλα τα φιλικά εκτός έδρας, με εξαίρεση το φιλικό με τον Πιερικό, που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις