Σταματής: Ερασιτεχνική… η Σούπερ Λιγκ 2

Ο Ανδρέας Σταματής μίλησε για την αποχή εννέα μηνών από τα επίσημα παιχνίδια.

Για ερασιτεχνισμό σε επαγγελματική κατηγορία έκανε λόγο ο επιθετικός του ΑΟ Τρίκαλα Ανδρέας Σταματής. Σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100 και την εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» ανέφερε:

«Το πρωτάθλημα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει αλλά ο ερασιτεχνισμός που έχουμε σε μία επαγγελματική κατηγορία φαίνεται ξεκάθαρα. Αυτό το βλέπουμε από το καλοκαίρι και μετά. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε να πιέσουμε, υπάρχουν αρμόδια όργανα, υπάρχει και ο ΠΣΑΠ που μπορεί να μας εκπροσωπήσει».

Για την καθημερινότητά του:

«Αυτό που εγώ μπορώ να κάνω είναι να ακολουθώ το πρόγραμμα που μου έχει δώσει ο γυμναστής και η ομάδα και περιμένουμε να ξεκινήσει. Κάνουμε και βράδυ προπονήσεις και τρέχουμε με φακό στο κεφάλι για να βλέπουμε μαζί με τον Νιάρο»

Για την όλη κατάσταση σχολίασε:

«Έχει ξεκινήσει μέχρι και η Ανδόρα. Όλη αυτή η ιστορία με το πόσες ομάδες θα παίξουν στη Super League 2, αν θα ήταν δύο όμιλοι ή ένας μας πήγε πάρα πολύ πίσω. Από την στιγμή όμως που δεσμεύτηκε η Super League 2 ότι θα γίνονται τεστ έπρεπε να ξεκινήσουμε. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση και να έχουμε εννιά με δέκα μήνες απραξίας».

Πηγή: goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις