Μπέος: O μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και τρεις – τέσσερις άλλοι πήγαν “καροτσάκι” το διαιτητή

Για το παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό και την αντίδρασή του στις ανακοινώσεις Κούγια μίλησε ο Δήμαρχος του Βόλου, και πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, στο Metropolis 95.5. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Αλέξη Κούγια: «Δεν θέλω να ασχολούμαι με κανέναν Κούγια. Φίλος μου δεν ήταν ποτέ. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Δεν θα κάνω κανένα σχολιασμό. Ως πρόεδρος του Βόλου έκανα αυτά που πρέπει. Έχω στείλει επιστολή στη Σούπερ Λιγκ και ζητάω να γίνει διοικητικό συμβούλιο και ένα από τα θέματα να είναι ο κύριος Κούγιας. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα μένουν στο απυρόβλητο. Όλοι θέλουμε κάτι καλύτερο στο χώρο μας. Λυπάμαι πολύ για όποιον δέχεται τέτοιες συμπεριφορές».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν μας πείραξε. Η φιλοξενία όχι μόνο στο Καραϊσκάκη αλλά και γενικά είναι πολύ καλή. Ο Ολυμπιακός ήταν άψογος. Επειδή πήγαν καροτσάκι το διαιτητή είναι επειδή έχουν μάθει στο 90-10. Ο μεγαλομέτοχος και τρεις τέσσερις άλλοι το έκαναν αυτό, όπως ενημερώθηκα. Όταν ο Βόλος παίζει με αυτές τις ομάδες θα χάσει τις περισσότερες φορές. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Τη μια φορά που είτε λέγεσαι ΠΑΟΚ είτε Ολυμπιακός και δεν είσαι σε καλή ημέρα δεν πρέπει να χάσεις βαθμούς ή βαθμό; Είναι πιο όμορφο το ποδόσφαιρο με τις εκπλήξεις. Αν είναι έτσι να μην κατεβαίνουμε να παίζουμε, ας το παίρνει στα χαρτιά ο Ολυμπιακός. Είμαι πολύ μικρός για να με φοβηθεί ο Μαρινάκης. Τέτοιες συμπεριφορές είναι του ΄80. Δεν χρειάζεται την εύνοια της διαιτησίας για να κερδίσει τον Βόλο».

Για τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης: «Δυστυχώς υπάρχει μια αρρωστημένη κατάσταση στον Πανιώνιο και οι οπαδοί θέλουν να εμπλακούν στον Ερασιτέχνη. Έκλαψα όταν έπεσε ο Πανιώνιος. Με αφορμή που πήγε ο Βόλος για προπόνηση πήγαν κάποιοι από αυτούς στα γραφεία του Ερασιτέχνη που είναι στο γήπεδο, επιτέθηκαν φραστικά σε κάποια άτομα, έσπασαν τα γραφεία και έφυγαν. Η αποστολή δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έκαναν κανονικά προπόνηση».