Στο μητρώο αθλητικών σωματείων της χώρας ο Άνθιμος Γαζής

Τη χαρά και την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τα μέλη του Δ.Σ. του Άνθιμου Γαζή Μηλεών για την ένταξη του συλλόγου στο μητρώο αθλητικών σωματείων της χώρας.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο. ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ ΜΗΛΕΩΝ, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, γνωστοποιούμε στα μέλη και τους φίλους της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, την ένταξή της στο μητρώο αθλητικών σωματείων της χώρας, κατά το Ν. 4373, σύμφωνα με τον οποίο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καταγράφονται για πρώτη φορά τα Αθλητικά Ερασιτεχνικά Σωματεία, που διαθέτουν την ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Ο Αθλητικός Όμιλος ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ ΜΗΛΕΩΝ  ιδρύθηκε το 1972 και είναι ο πρώτος ιδρυθείς σύλλογος στο Πήλιο. Σήμερα αγωνίζεται στη Β. ΕΠΣ Θεσσαλίας, με έδρα για τους επίσημους αγώνες της, το γήπεδο στη Γατζέα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους εσάς, που στηρίζετε με την αγάπη σας, αλλά και οικονομικά την ομάδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα για την επίπονη και επίμονη προσπάθεια, αυτούς που φρόντισαν για την υποβολή της αίτησης, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά την αποδοχή τους και τελικά την επίσημη ένταξή μας στο Μητρώο  των Αθλητικών Ερασιτεχνικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Στην ομάδα που αγαπάμε ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ καλή συνέχεια και να τη δούμε να κατακτά τίτλους, όπως τη περίοδο 2016-2017 που κατέκτησε τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΘ και ανέβηκε στη Α κατηγορία.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ σε όλους, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!με υγεία και σύντομα να επιστρέψουμε στο γήπεδο.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις