“Ναυαγεί” η μεταγραφή Μπαράνκο στην ΑΕΛ

Δεν προχωράει η μεταγραφή του Μπρούνο Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λάρισα. Όπως τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, παρότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Ολυμπιακό να λαμβάνει μάλιστα και ένα σεβαστό ποσό, ως προκαταβολή και ο παίκτης από την πλευρά του είχε αποδεχθεί τους όρους τους συμβολαίου, ο Μπαράνκο έκανε πίσω.

Όπως τόνισε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο κ. Κούγιας τήρησε το έπακρο τη συμφωνία και τον ευχαρίστησε. Υπήρξε, ωστόσο ένα θέμα με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή και ζήτησε να το σκεφτεί. Το πρόβλημα αρχικά ήταν στη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ήθελε να υπογράψει για 1.5 χρόνο και όχι για 3.5 χρόνια, όπως ήθελε η ΑΕΛ. Υπήρξε τελικά συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας 2.5 χρόνων, ωστόσο, ο Μπρούνο Μπαράνκο αποφάσισε να μην υπογράψει. Ζήτησε να μιλήσει πρώτα με τον πατέρα του στην Αργεντινή που είναι εισαγγελέας. Ο ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε στην ΑΕΛ, με την μεταγραφή του αυτή τη στιγμή να παρουσιάζει εμπλοκή.

Θα  υπάρξει και σήμερα νέα συνάντηση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου με τον Αλέξη Κούγια και το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά, αν και όλα εξαρτώνται από την απόφαση που Μπαράνκο κι αν ο ίδιος επιθυμεί να υπογράψει στην ΑΕΛ και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις