Σε εξέλιξη τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό Βόλου

Συμπληρώθηκαν δύο μήνες από την τελευταία φορά που προπονήθηκαν όλοι μαζί οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ομαδικές προπονήσεις έχουν σταματήσει, ως γνωστόν, από τις 3 Νοεμβρίου, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή στην κανονικότητα και στην αγωνιστική δράση.

Αυτό, πάντως, δεν πρόκειται να γίνει πριν τις 10 Ιανουαρίου. Η χώρα μας βρίσκεται σε αυστηρό lockdown από χθες και για μία εβδομάδα. Ανάλογα από το επιδημιολογικό φορτίο των επόμενων ημερών, θα εξαρτηθεί πότε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων θα δώσει την έγκρισή της, προκειμένου η ΓΓΑ να ανάψει το «πράσινο φως», για να αρχίσουν πρώτα οι προπονήσεις και στη συνέχεια το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν άμεσα την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, ενώ παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ δεν σταματά να λειτουργεί.

Ο Μπρούνο Μπαράνκο παράμεινε στον Ολυμπιακό, καθώς δεν προχώρησε, ως γνωστόν, η μεταγραφή του στην ΑΕΛ, ωστόσο, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν ακύρωσαν τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού, που είχαν κλείσει ως αντικαταστάτη του Μπαράνκο.

Ο εν λόγω Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναμένεται τις προσεχείς μέρες στην Ελλάδα και θα αποτελέσει μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα της Β’ κατηγορίας της Αργεντινής και είναι έτοιμος από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους». Με την προϋπόθεση, βέβαια, να αρχίσουν άμεσα οι προπονήσεις και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν ακόμη νεαρό ποδοσφαιριστή από την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων, που ανακοίνωσαν πρόσφατα οι «βυσσινί». Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Είναι εξελίξιμος, ταλαντούχος και σύμφωνα με πληροφορίες αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις