Ολυμπιακός Β.: Έχει κουράσει η απραξία

Στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ήλπιζαν πως θα επέστρεφαν στις ομαδικές προπονήσεις στις 10 Ιανουαρίου. Αυτό άλλωστε, είχε φανεί και από τις δηλώσεις του Γ.Γ.Α. Γιώργου Μαυρωτά.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, από τη στιγμή που η χώρας μας έχει μπει σε αυστηρό lockdown μέχρι τις 11 Ιανουαρίου και βλέπουμε.

Η κατάσταση, πλέον, προβληματίζει έντονα τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, όταν και διακόπηκε το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, λόγω του κορωνοϊού. Έχουν περάσει, δηλαδή, δέκα ολόκληροι μήνες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, από τον περασμένο Αύγουστο και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου (δυόμιση μήνες), οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να δώσουν ορισμένα φιλικά παιχνίδια, ωστόσο, η προετοιμασία πήγε χαμένη, όταν συμπληρώθηκαν δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Γιατί, άλλο ένας ποδοσφαιριστής να γυμνάζεται ατομικά και χωρίς μπάλα κι άλλο να προπονείται ομαδικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Θα είναι δύσκολη η επιστροφή στην κανονικότητα για όλες τις ομάδες, ενώ από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να κάνουν προετοιμασία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (το πολύ τρεις εβδομάδες), πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο κίνδυνος να υπάρξουν μυικοί τραυματισμοί είναι ορατός, πόσο μάλιστα, αν το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα έχει και αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις