Θεοδοσιάδης: «Η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα»

 Στην ποιότητα του αντιπάλου στάθηκε ο Νίκος Θεοδοσιάδης στις δηλώσεις του μετά το ματς της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου και τη βαριά ήττα με 4-1. Ο τεχνικός του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας τόνισε χαρακτηριστικά πως η Νίκη είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος που αντιμετώπισε από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Αναλυτικά:

«Μια ήττα για εμάς μετά από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, απέναντι σε έναν αντίπαλο που γνωρίζαμε πολύ καλά ότι είναι μια ομάδα πολύ ποιοτική, μια ομάδα που έχει πλάνο και στρατηγική στο παιχνίδι. Ξέραμε εκ των προτέρων τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε κι ενώ προηγηθήκαμε στο πρώτο λεπτό 1-0, λάθη αυτοσυγκέντρωσης ατομικά των ποδοσφαιριστών μου και στο 1-1 και πολύ περισσότερο στο 1-2, νομίζω εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι έγινε στο 45′, σ’ ένα κομβικό σημείο για το παιχνίδι αυτό. Νομίζω ότι όταν έχεις τέτοιον αντίπαλο απέναντί σου και δεν έχεις 1000% αυτοσυγκέντρωση και τεράστια αγωνιστική πειθαρχία δεν θα έχεις καμία τύχη. Για εμάς το παιχνίδι χάθηκε στο 45′.

Από εκεί και πέρα ρισκάραμε στο 2ο ημίχρονο, παίξαμε και με δύο σέντερ φορ. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πιο ψηλά, δυστυχώς ενώ είπα να προσέξουμε στα πρώτα λεπτά να μην δεχτούμε γκολ και να κυνηγήσουμε το παιχνίδι στην εξέλιξή του στο τέλος, στο 10′ του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ. Εκεί τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Νίκη και ουσιαστικά εκεί κλείδωσε και το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια.

Ο δρόμος είναι δύσκολος και μακρύς, έχει πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα γίνεται μάχη. Άμα δείτε και τα αποτελέσματα που έρχονται θα το καταλάβετε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να απογοητευτούμε. Έχουμε την Τετάρτη παιχνίδι και δεν έχουμε χρόνο για στεναχώριες. Έχουμε και Τετάρτη και Κυριακή παιχνίδι. Πρέπει από αύριο κιόλας να ετοιμαστούμε να πάμε να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι μας που είναι εξίσου δύσκολο και να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι γι’ εμάς.

Συγχαρητήρια στον Κώστα για την ομάδα που παρουσιάζει, έχω δει ότι από τότε που ανέλαβε την Νίκη έχουν αλλάξει πολλά. Νομίζω ότι η Νίκη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά αν συνεχίσει μ’ αυτές τις εμφανίσεις νομίζω θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο διάστημα που είμαι εγώ στον Αχιλλέα η Νίκη είναι η πιο καλή ομάδα που έχω αντιμετωπίσει. Να ευχηθώ καλή συνέχεια για την Νίκη και ότι καλύτερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις