Ασταμάτητος ο Ρήγας στο Βελεστίνο, 3-0 τον Δωτιέα

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ρήγας Φεραίος, καθώς επικράτησε με 3-0 του Δωτιέα Αγιάς. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου για τη 15η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 15:00. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Βουραζέρης στο 24΄ και Σέττος στο 47΄ και στο 67΄.

Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως ο Ρήγας Φεραίος είχε τις φάσεις με το μέρος του. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ, με τον Δημήτρη Σέττο να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα και να αναδεικνύεται με βάση την απόδοση του σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Πώς παρατάχθηκε ο Ρήγας Φεραίος
Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κεφαλάς. Στην άμυνα τοποθετήθηκαν από δεξιά προς αριστερά οι Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Βουραζέρης και Σπαθής. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Γεωργατζής και Ζενούνι. Στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής ξεκίνησε ο Τσίπης, ενώ στην αριστερή ο Γκίκας. Το επιθετικό δίδυμο του Ρήγα αποτέλεσαν οι Κορέτα και Σέττος.

Προηγήθηκαν με Βουραζέρη οι «κυανόλευκοι»
Με την έναρξη της αναμέτρησης, ο Λάκης Μπακάλης αναγκάστηκε να περάσει στο παιχνίδι τον Γουτούλη, λόγω τραυματισμού του Χατζηαθανασίου. Στο 11΄ ο Σπαθής εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Ζενούνι να παίρνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 22΄ ο Σέττος προσπάθησε να πλασάρει από κοντά, αλλά ο Παϊτέρης έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρήγας άνοιξε το σκορ. Ο Τσίπης έβγαλε τη σέντρα στον Βουραζέρη, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 33΄ το σουτ του Κορέτα έφυγε άουτ. Στο 37΄ το σουτ του Σέττου από πάσα του Κορέτα έφυγε εκτός εστίας, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Σέττος κατάφερε να βγει κερδισμένος από διαδοχικές κόντρες, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Ο Σέττος «κλείδωσε» τη νίκη
Στο 47΄ ο Κορέτα απέφυγε πολύ ωραία τον Κόκκα από τα δεξιά, ενώ στη συνέχεια πέρασε τη μπάλα στον Σέττο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Γκίκα έφυγε άουτ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ζενούνι δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Παϊτέρης απέκρουσε με τις γροθιές. Στο 63΄ ο Σέττος πάσαρε από δεξιά στον Κορέτα, αλλά το σουτ του μεσοεπιθετικού του Ρήγα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Δωτιέα. Ο Ρήγας Φεραίος έκανε τρία τα τέρματα του στο 67΄. Ο Κορέτα έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Σέττο και εκείνος, αφού πρώτα πέρασε τον Κόκκα, στη συνέχεια με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0. Στο 74΄ το σουτ του Τσιρογιάννη έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γουτούλη στο 83΄. Στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού, ο Γουτούλης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από πλάγια θέση, όμως η κεφαλιά του Αποστολίδη βρήκε το δοκάρι της εστίας του Δωτιέα.

Σκόρερ: 24΄ Βουραζέρης, 47΄ και 67΄ Σέττος
Διαιτητής: Λάμπρου Γ. (Εύβοιας)
Α΄ Βοηθός: Περιβολάρης Ι. (Εύβοιας)
Β΄ Βοηθός: Λιτοσελίτης Γ. (Φθιώτιδας)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Γούτσιος, Βουραζέρης, Χατζηαθανασίου (5΄ Γουτούλης), Σπαθής, Γεωργατζής, Ζενούνι, Τσίπης (82΄ Σφάκας), Γκίκας, Κορέτα, Σέττος (78΄ Αποστολίδης)
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Παϊτέρης, Παππάς, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Μεζίνι (61΄ Ιωαννίδης), Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Ραμάι (51΄ Τσιρογιάννης), Κορλός, Καρβούνας (57΄ Καφούσιας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις