Η μεγαλύτερη μετακίνηση Harley Davidson στην ιστορία (pics)

Μπορεί οι Αμερικανοί αυτάρεσκα και σχεδόν σωβινιστικά να αποκαλούν το Super Bowl «greatest show on earth», αλλά η αλήθεια είναι πως σοβαρές ενστάσεις γι’ αυτό υπάρχουν από πολύ κόσμο.
Για παράδειγμα –μέρες που ‘ναι κιόλας- δεν μπορείς να αφήσεις απ’ έξω κύριε Γιάνκη μου, τον τελικό του Μουντιάλ και να υποστηρίζεις πως ποδόσφαιρο είναι εκείνο το άθλημα που βασικά παίζεται με τα χέρια και ένα πεπόνι.

Τώρα που τους κατακεραυνώσαμε αυτούς τους τύπους, πάμε και στους άλλους. Εκείνους δηλαδή που γελάνε τόσο με εμάς (τους αφισιονάδος του ποδοσφαίρου), όσο και με τους άλλους στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού (με το άλλο το γιαλαντζί). Και το κάνουν διότι για την πάρτη τους, το σπουδαιότερο event δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά εκείνο που ολοκληρώνεται απόψε στη Βαρκελώνη.
Στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας έδωσαν το ετήσιο ραντεβού τους οι λάτρεις της Harley Davidson, οι οποίοι είναι γνωστοί για την παθιασμένη –σχεδόν ερωτική- σχέση που έχουν αναπτύξει με αυτά τα ιδιαίτερα κατασκευάσματα.

inner

Περισσότεροι από 12.000 περήφανοι ιδιοκτήτες (ή μάλλον σύντροφοι) τέτοιων από 20 ευρωπαϊκές χώρες φάνηκαν συνεπείς και συμμετείχαν στις Harley Davidson Days που διοργανώθηκαν και φέτος στη Βαρκελώνη, τη μεγαλύτερη τέτοια συγκέντρωση στην Ευρώπη.

inner

Με ταχύτητα που δεν ξεπερνούσε τα 30χλμ την ώρα, βόλταραν στην πόλη επιδεικνύοντας με καμάρι τα αντικείμενα του πόθου τους, περνώντας από τα πιο σημαντικά μνημεία της πόλης και προσφέροντας μοναδικές εικόνες στους τυχερούς που είχαν την τύχη να τα δουν όλα αυτά από κοντά.

inner

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις