ΑΕΛ: Ανακοινώθηκε ο Μαξιμένκο

Μοιράσου το άρθρο

Μία ακόμη μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Μαξίμ Μαξιμένκο, ο οποίος υπέγραψε για 2,5 χρόνια. Η περίπτωσή του λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα λόγω των διάφορων γραφειοκρατικών προβλημάτων με τον κορωνοϊό, όμως, στο φινάλε το deal ολοκληρώθηκε.
Ο Μαξιμένκο, που είχε παίξει με την Κόλος Κοβάλιβκα απέναντι στον Άρη, υπέγραψε για 2,5 χρόνια στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Maksym Maksymenko.

H ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την ιδιοκτησία και την διοίκηση της ουκρανικής ομάδας KOLOS KOVALIVKA και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή της Artem Zasyadvovk, γιατί χωρίς την δική του βοήθεια αυτή η μεταγραφή δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα και την κα Πρόξενο στο Κίεβο Δομάγια Μαρία, η οποία βοήθησε αφάνταστα ώστε να λυθούν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν και θα καθυστερούσαν ακόμα περισσότερο την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή».

Να σημειωθεί πως οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ για τους Θεσσαλούς. Αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις