Δεν βιάζονται για μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου αισιοδοξούν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων θα ανάψει το “πράσινο φως”. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά, με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Αργεντινό Χερμάν Ερέρα, να έχει ξεκινήσει πρόγραμμα εκγύμνασης. Προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους Αργεντινούς του Ολυμπιακού και ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχουν κάποιες εξελίξεις. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η μεταγραφική περίοδος για τη Φούτμπολ Λιγκ πήρε παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου, υπάρχει χρόνος για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να προβούν σε κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.
Ήδη ο Ολυμπιακός διαθέτει πλήρες ρόστερ, ωστόσο, επιθυμία είναι να υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, σε όλες τις θέσεις, καθώς φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Θα είναι ένα πρωτάθλημα με συνεχόμενα παιχνίδια, με τους παίκτες να προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική απραξία και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εμφανιστούν οι ομάδες.
Παράλληλα με τις μεταγραφές που θα γίνουν, ενδεχομένως να αποχωρήσουν από την ομάδα ένας με δύο ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις