ΑΕΚ: Γούτας, Παρράς και άλλοι δύο Έλληνες στη λίστα

Η πρόθεση της ΑΕΚ να στηρίζεται και σε καλούς Έλληνες παίκτες είναι εμφανής όλα τα χρόνια στα οποία επέστρεψε στη Super League. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση γηγενή.

Τη στιγμή που οι επαφές για την απόκτηση ξένου δεξιού μπακ συνεχίζοντας και θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες, οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν και τέσσερις λύσεις από την εγχώρια αγορά για το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά «κλεισμένο» τον Δημήτρη Γούτα. Ο 27χρονος στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο και θεωρείται πως μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή για την πεντάδα στόπερ που ζητά ο προπονητής. Φέτος ο υψηλόσωμος άσος (1,89μ.), που νεότερος είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό, μετρά 17 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε επαφή και με τον Αλέξανδρο Παρρά, τον 22χρονο αριστερό μπακ του Παναιτωλικού. Ο νεαρός άσος δεν συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες και είναι εκτός πλάνων. Την περασμένη σεζόν είχε 6 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες δύο περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, τα ονόματα των οποίων ή οι θέσεις που αγωνίζονται δεν έχουν διαρρεύσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις