Αγανάκτηση στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νέα αναβολή

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ούτε χθες προέκυψε κάποια εξέλιξη, όσον αφορά την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και φυσικά την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Πιθανότατα, η απόφαση από την Επιτροπή Λοιμωμιολόγων να παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός που ήδη έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν η πρώτη ομάδα από τη Φούτμπολ Λιγκ και από τους δύο ομίλους που αντέδρασε στη συνεχιζόμενη κοροϊδία από πλευράς πολιτείας με την ανακοίνωση που εξέδωσε, ως γνωστόν, την Πέμπτη (21/1), απαιτώντας άμεση λύση εδώ και τώρα, για ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι της Φούτμπολ Λιγκ τους τελευταίους 11 μήνες. Στις 8 Μαρτίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσαν οι ομάδες της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.
Τον Ολυμπιακό ακολούθησαν την Παρασκευή (22/1) κι άλλες ομάδες, η Βέροια, η Καβάλα (από τον Βόρειο όμιλο), η Καλαμάτα, ο Ασπρόπυργος, ο Αστέρας Βλαχιώτη από το Νότιο.
Με οργισμένες ανακοινώσεις καταφέρονται κατά της αθλητικής ηγεσίας και των «ειδικών», οι οποίοι δεν υπολογίζουν σε καμία περίπτωση τη Φούτμπολ Λιγκ, η οποία εξακολουθεί να είναι η μοναδική επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία στην Ευρώπη και όχι μόνο, η οποία δεν έχει αρχίσει ακόμη.
Η κοροϊδία σε όλη της το μεγαλείο. Η απαξίωση της Φούτμπολ Λιγκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τις συνέπειες να είναι απρόβλεπτες.
Η λύση στο πρόβλημα θα πρέπει να δοθεί άμεσα. Οι μέρες περνούν και πέρα από τις οικονομικές επιπτώσεις που έχουν οι ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ, είναι και θέμα ψυχολογίας για εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούν να κάνουν αυτό που έχουν μάθει. Να προπονούνται στους αθλητικούς χώρους και παίζοντας ποδόσφαιρο να κερδίζουν τα προς το ζην.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις