Ώρα «Δικεφάλων» στην Τούμπα

Μάχη «Δικεφάλων» στην Τούμπα! ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν απόψε (19:30) τα ξίφη τους στην Θεσσαλονίκη με στόχο, εκτός από το γόητρο, τη νίκη ώστε να κερδίσουν πλεονέκτημα στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος και παράλληλα να αναζωπυρώσουν τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα, εφόσον ο Ολυμπιακός έχει απώλεια στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Πάμπλο Γκαρσία και Μανόλο Χιμένεθ έχουν προετοιμάσει τις ομάδες τους με τις ελάχιστες απώλειες, ενώ βλέπουν τους παίκτες τους να βρίσκονται στην καλύτερη κατάστασή τους, έπειτα από μία προβληματική περίοδο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, που πλέον περιμένει περαιτέρω ενίσχυση, κατόπιν δικής του επιλογής, άφησε εκτός αποστολής τους Τσόλακ και Μιχαηλίδη, ενώ δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα συγκριτικά με τα δύο τελευταία ματς με ΟΦΗ στην Κρήτη και ΑΕΛ εντός έδρας.

Θέση κάτω από την εστία θα πάρει ο Ζίβκοβιτς, στα δύο άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Βιεϊρίνια και Περέιρα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ Ίνγκασον και Κρέσπο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σβαμπ και Ελ Καντουρί θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κρμέντσικ, θα είναι οι Τζόλης, Ουάρντα και Ζίβκοβιτς.

Από την άλλη μεριά, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει οριστικά τους Ιονούτ Νεντελτσεάρου, Μάριο Μιτάι και Νέναντ Κρίστιτσιτς, επιλέγοντας τον σχηματισμό των τελευταίων πετυχημένων αναμετρήσεων, δηλαδή το 4-3-3.

Βασικός θα είναι για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αθανασιάδης, με τους Μπακάκη και Λόπες να είναι οι επιλογές στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Λάτσι και Σβάρνα να αποτελούν και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αφού μέχρι τώρα τα έχουν πάει περίφημα. Τριάδα στα χαφ θα είναι οι Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ και στα άκρα της επίθεσης βοηθώντας τον Λιβάγια, θα είναι οι Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στη 2η θέση με 36 βαθμούς σε 17 αναμετρήσεις, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στο -1 από την «Ενωση» στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς, με βοηθούς τους Κλάντσινικ, Κόβασιτς. Χρέη VAR θα εκτελούν οι Γιουγκ (Σλοβένος επίσης) και ο Κωσταράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις