Δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας ο Νικολάς Ντα Κάμπο

Η Φούτμπολ Λιγκ δεν έχει αρχίσει, υπάρχει ζήτημα ακόμη και να μην διεξαχθεί το πρωτάθλημα, αν δεν ανάψει άμεσα το «πράσινο φως» για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις, με τους ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και ιδιαίτερα οι ξένοι, που βλέπουν πως δεν μπορούν να αγωνιστούν, ερχόμενοι σε μια ξένη χώρα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ως γνωστόν, την περασμένη Κυριακή ανανέωσε τη συνεργασία με τον Νικολάς Ντα Κάμπο μέχρι τις 30/6/2022, ωστόσο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της περιόδου στον Απόλλωνα Λάρισας, ως δανεικός. Κι αυτό, προκειμένου να μην παραμένει ανενεργός, να αγωνιστεί σ’ ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή μας Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας έως και τις 30/06/2021.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξαιτίας της αβεβαιότητα που υπάρχει ως προς την έναρξη ή όχι του πρωταθλήματος της Football League αλλά και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή μας να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 αποφάσισαν να παραχωρήσουν το Ντα Κάμπο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις