Θέλει να διατηρήσει ο Βόλος το αήττητο με ΟΦΗ στην Κρήτη (preageme)

Στο Ηράκλειο αγωνίζεται σήμερα ο Βόλος στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στις 17.15 (Novasports 2), με στόχο να διατηρήσουν το αήττητο που έχουν στις αναμετρήσεις με την ομάδα της Κρήτης εκτός έδρας.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο ακριβώς πριν από 10 μέρες, για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Βόλο να παίρνει την ισοπαλία με 1-1, που του έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Στο σημερινό παιχνίδι θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που δεν σκοράρουν με ευκολία στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ έχει να πετύχει γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές, από το παιχνίδι έδρας με τη Λαμία (2-0 στις 7 Ιανουαρίου). Δεν σκόραρε κατά σειρά με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, στα οποία δέχθηκε συνολικά 11 τέρματα.
Από την πλευρά του ο Βόλος παραμένει χωρίς γκολ για τρία παιχνίδια (με Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης κατά σειρά), ενώ τελευταίο γκολ που σημείωσε ήταν στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ (0-1), με χτύπημα πέναλτι του Τάσου Δουβίκα.
Ο Βόλος θα βρει τον ΟΦΗ σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αλλά πιο ξεκούραστο, καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Πάντως, οι «κυανέρυθροι» δείχνουν πιο φορμαρισμένοι από τον αντίπαλό τους και θα αγωνιστούν με καλή ψυχολογία, με στόχο να πάρουν τη νίκη και τη ρεβάνς από τη βαριά ήττα με 4-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει ορισμένες επιστροφές, καθώς αποθεραπεύτηκαν οι Ρενάτο Σάντος και Γιάννης Κιάκος. Αντίθετα, θα απουσιάσουν για ένα ακόμη παιχνίδι οι τραυματίες Ζαν Μπαριέντος, Σέρτζιο Τέκιο, Αντώνης Ντεντάκης και Αλμπέρτο Μπουένο.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Κλέιμαν (τερματοφύλακας), Φεράρι (αριστερός μπακ), Μήτογλου, Γκρίλο (στόπερ), Ριένστρα, Τσοκάνης (στον άξονα), Μπαρτόλο και Δουβίκας (στη κορυφή της επίθεσης). Για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά.
Στην αποστολή, η οποία βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, μετέχουν και οι Γκαραβέλης, Σάντσες, Κολόμπο, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Ρενάτο, Μίλοκ, Κιάκος και Περέα

«Σφυρίζει» ο Τζοβάρας
Τον αγώνα ΟΦΗ -Βόλος θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας, ο οποίος επιστρέφει στους ορισμούς ως πρώτος διαιτητής μετά από περίπου ενάμιση μήνα τιμωρίας.
Βοηθοί διαιτητή στο σημερινό παιχνίδι θα είναι οι Μιχάλης Δημόπουλος από την Δυτική Αττική και ο Τιμολέων Γεωργακόπουλος από την ΕΠΣ Πειραιά. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και AVAR ο Λάζαρος Δημητριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Μανώλης Γιανναδάκης από την ΕΠΣ Λασιθίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις