Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι σε Τούμπα και Πειραιά για τα πλέι οφ

Τα πλέι οφ της φετινής Σούπερ Λιγκ, αρχίζουν σήμερα με την διεξαγωγή τριών παιχνιδιών, εκ των οποίων δύο είναι ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, στην «Λεωφόρο» στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε με τον Βόλο επίσης. Έτσι οι δύο Δικέφαλοι θα συναντηθούν σήμερα (19:30) στην Τούμπα μην έχοντας περιθώρια για κάποιο ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία παίζει στην έδρα του, έχει… κατρακυλήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια να μην φτάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι «Ασπρόμαυροι» μέχρι στιγμής έχουν επικρατήσει σε ντέρμπι μόνο με τον Παναθηναϊκό στην Θεσσαλονίκη.

Φυσικά και η ΑΕΚ έχει μπει σε μπελάδες (3η με 48 πόντους) και θέλει να αρχίσει την ανάκαμψη της από το σημερινό σπουδαίο παιχνίδι.

O Άρης έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό, έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες την 23η αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Έτσι σήμερα θα αγωνιστούν και πάλι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το σύνολο του Μαρτίνς να θέλει να εξασφαλίσει όσο τον δυνατόν νωρίτερα το πρωτάθλημα και το αντίστοιχο του Μάντζιου να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία που έχει σαν τελικό στόχο την διατήρηση της δεύτερης θέσης της κατάταξης.

Τέλος στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία (15:00) της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες έχουν μόλις τρεις πόντους διαφορά μεταξύ τους και οι Αρκάδες στοχεύουν να… πιάσουν τους «Πράσινους» στους 45 βαθμούς.

Από την άλλη το σύνολο του Μπόλονι θέλει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα γι’ αυτό αν πάρει το τρίποντο και μετά περιμένει τυχόν στραβοπατήματα των πιο πάνω από αυτόν στα δύο ντέρμπι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις