Με Μπασκόνια απόψε ο Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (21:00-NS2) και παρά το γεγονός ότι η σεζόν ουσιαστικά έχει τελειώσει, μόνο αδιάφορος δεν πρέπει να είναι.
Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια ομάδα… πεινασμένη και κάπως έτσι πρέπει να προσεγγίσει τον αγώνα ώστε να αντιδράσει. Η Μπασκόνια έρχεται στο ΟΑΚΑ για… τελικό! Για έναν ακόμα τελικό, για την ακρίβεια, μήπως και προλάβει το… τρένο για τους 8 και τα πλέι οφ. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα αποφασισμένη να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία των τελευταίων εβδομάδων. Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε, η Μπασκόνια έχει 8 νίκες στους τελευταίους 9 αγώνες της.

Και κάνει το σπριντ προκειμένου να προλάβει να μπει στα πλέι οφ. Σε ένα θέμα που είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα, η Μπασκόνια κάνει πορεία τετράδας τις τελευταίες 15 αγωνιστικές. Και κάπως έτσι έχει επιστρέψει στη μάχη για την οχτάδα.

Για τον Παναθηναϊκό η προσέγγιση δεν αλλάζει. Παρότι δεν έχει ελπίδες οχτάδας, η ιστορία του δεν επιτρέπει… χαλάρωση ούτε να θεωρήσει αδιάφορο το οποιοδήποτε ματς. Άλλωστε η σεζόν στην Euroleague ουσιαστικά μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά συνεχίζεται στις άλλες διοργανώσεις. Και γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να είναι σε εγρήγορση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις