Διακρίσεις χιονοδρόμων του ΕΟΣ Βόλου στο αλπικό σκι

Μοιράσου το άρθρο

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο του ΕΟΣ Βόλου, με σημαντικές διακρίσεις που αντανακλούν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.
Με απόλυτη επιτυχία, ο ΧΟΣ Γρεβενών, πραγματοποίησε στις 26 – 27 Μαρτίου τους Πανελληνίους Αγώνες Παίδων Κορασίδων U16 / U14 Αλπικού σκι . Ο αγώνας διοργανώθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας στην πίστα Ελιμεία και όλοι ήταν ενθουσιασμένοι από τις υψηλές προδιαγραφές και αγωνιστικές δυνατότητες του χιονοδρομικού στίβου. Διεξήχθη ένας άψογος οργανωτικά και αθλητικά αγώνας. Η ομάδα του Ε.Ο.Σ. Βόλου συμμετείχε με 6 αθλήτριες και 7 αθλητές . Την Παρασκευή 26/3 διοργανώθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης με δύο διαδρομές για την κατηγορία Π2-Κ2

slalom Π2 : 2ος Παπακρίβος Βασίλειος, ο Κλαψόπουλος Γεώργιος στο πρώτο σκέλος πλασαρίζονταν μέσα στην 4αδα δυστυχώς στο δεύτερο σκέλος είχε πτώση.
slalom: Κ2 : 5η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 7η Ασβεστά Άννα ενώ η Μακρυγιάννη Δήμητρα είχε πτώση στο δεύτερο σκέλος.
Το Σάββατο 27/3 διοργανώθηκε το αγώνισμα της Γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης δύο διαδρομών για την κατηγορία Π2/Κ2 και μιας διαδρομής για την κατηγορία Π1/Κ1. Διεξήχθη ένας υποδειγματικός αγώνας που θα μείνει αξέχαστος στα στελέχη και στους αθλητές που συμμετείχαν.

GS: Π2 : 2ος Παπακρίβος Βασίλειος, 4ος Κλαψόπουλος Γεώργιος
GS K2 3η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 6η Ασβεστά Άννα.
GS: Π1 : 3ος Παπαδιώτης Ορέστης, 11ος Καυκάς Αλέξανδρος, 2οος Καϊρας Χρήστος.
GS K1 5η Γκοντουρά Μαρίνα
Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ Βόλου ευχαριστεί από καρδιάς Προπονητές Παπακρίβο Κ & Γαλανόπουλο Πρ. τους Αρχηγούς των δύο ομάδων και μέλη του Δ.Σ Κο Νίκο Κλαψόπουλο για την κατηγορία U16 και τον κ. Ντίνο Καυκά στην κατηγορία U14 που στήριξαν τους Αθλητές και τον αγώνα, τον Πρόεδρο του ΧΟΣ Γρεβενών το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για την συμπαράσταση και την συμβολή τους στην πραγματοποίηση ενός πολύ δύσκολου αγώνα.

Επιπλέον, ένα όμορφο σαββατοκύριακο και μια ακόμη πιο όμορφη σεζόν κλείνει κάπου εδώ. Στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου Μετσόβου όπου βρέθηκαν οι μικρότεροι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων, του Ε.Ο.Σ Βόλου, το Σαββατοκύριακο 27-28/3/2021.

Τα “αστεράκια” που γεννήθηκαν το 2009-2010, αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Αγώνα Παμπαίδων-Παγκορασίδων αγωνιζόμενα στο παιδικό γιγαντιαίο και το combi. Ο πήχης του αγωνιστικού επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές μας, οι οποίοι με άνεση αναρριχήθηκαν στα βάθρα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στους Συνοδούς προπονητές Αναστασία Κόκκινη και Σπύρο Τσούκα για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους, και στους γονείς που στηρίζουν τους αθλητές και τις αθλήτριες.Την ομάδα συνόδευσε στο Ανήλιο το Μέλος του Δ.Σ και Αρχηγός της ομάδος Μενέλαος Καπότσης.

“Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον οργανωτή Σύλλογο Ε.Ο.Σ Μετσόβου την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για την υποστήριξη της διοργάνωσης, τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας Κο Τσουρέκα και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Αναλυτικά , στο αγώνισμα combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων
1ος Λέτσιος Απόστολος,
2ος Ασβεστάς Βασίλειος,
3ος Λαμπίρης κωσταντίνος,
4ος Ασβεστάς Απόστολος,
7ος Βαίοπουλος Αλέξης, 12ος Καπότσης Ελευθέριος
16ος Αλεξόπουλος Φιλοκτήτης, 18ος Δραγατζίκης Αχιλλέας.
35ος Κοζαδίνος Ευστάθιος, 37ος Σωτηρόπουλος Νικόλαος
39ος Καϊρας Ανδρέας

Κατηγορία παγκορασιδων
1η Γκίκα Σοφία,
8η Τσιαμήτα Στεργίαννα, 11η Γεροβασίλη Άννα,
16η Μπίσδα Σοφία, και 19η Αναστασιάδου Δέσποινα.
Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων
1ος Λέτσιος Απόστολος,
2ος Ασβεστάς Βασίλειος,
6ος Ασβεστάς Απόστολος,
10ος Καπότσης Ελευθέριος, 12ος Λαμπίρης κωσταντίνος,
15ος Βαίοπουλος Αλέξης, 16ος Δραγατζίκης Αχιλλέας,
19ος Αλεξόπουλος Φιλοκτήτης, 32ος Κοζαδίνος Ευστάθιος,
39ος Καϊρας Ανδρέας, 48ος Σωτηρόπουλος Νικόλαος .

Κατηγορία παγκορασιδων
1η Γκίκα Σοφία,
7η Τσιαμήτα Στεργίαννα, 16η Μπίσδα Σοφία,
18η Γεροβασίλη Άννα, 20η Αναστασιάδου Δέσποινα.
“Ευχόμαστε στους αθλητές μας να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι, να είναι πάντα υγιείς και τους περιμένουμε σύντομα να πραγματοποιήσουμε το summer sports Camp” σημειώνει ο ΕΟΣ Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις