Blue Club: «Η οργή μας ξεχειλίζει για την αχαρακτήριστη απόφαση του διαιτητικού»

Την οργή τους εκφράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου, από την αχαρακτήριστη, όπως την αναφέρουν, απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, που υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει χρήματα σε ποδοσφαιριστή της εταιρίας που έχει ήδη εκκαθαριστεί. «Η οργή μας ξεχειλίζει και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να επικρατήσει το δίκαιο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Blue Club:

Με μεγάλη μας οργή πληροφορηθήκαμε την αχαρακτήριστη δικαστική απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., που υποχρεώνει την Νίκη να καταβάλει χρήματα σε πρώην ποδοσφαιριστή της για την περίοδο του 2012-13 και πληρώνοντας έτσι τις αμαρτίες της παλιάς Π.Α.Ε., στην οποία και έγινε εκκαθάριση. Μια απόφαση η οποία αν δεν εξαφανιστεί δίνει πάτημα να αναβιώσουν χρέη-φαντάσματα του παρελθόντος τα οποία βάσει νόμου δεν θα έπρεπε καν να απασχολούν την ομάδα μας.

Όμως πότε τηρήθηκε η νομιμότητα σ αυτό το έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο? Σ’ αυτό το σάπιο ελληνικό ποδοσφαιρικό σύστημα δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι για πανομοιότυπες υποθέσεις με της Νίκης έχουν βγει εντελώς αντίθετες αποφάσεις απορρίπτοντας ανάλογες προσφυγές παικτών εναντίον άλλων ομάδων? Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι και στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως μικρογραφία της θλιβερής ελληνικής κοινωνικής πραγματικότητας, η αδικία έχει γίνει νόμος? Άγραφος μεν απαράβατος δε.

Αφελείς δεν είμαστε για να απαιτήσουμε αξιοκρατία και ισονομία απ’ το σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο για το οποίο οι αξίες αυτές είναι άγνωστες. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και με κανένα τρόπο να βλάψει την ομάδα μας και την αξιοπρέπεια της και να απειλείται η ίδια της η ύπαρξη από δικαστικά τερτίπια.

Επειδή η δίκαιη οργή του κόσμου της Νίκης Βόλου ξεχειλίζει, δηλώνουμε ότι το δίκαιο θα επικρατήσει και θα κάνουμε ότι χρειαστεί γι αυτό!!

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου δεν πρόκειται να αφήσει να συνεχίζεται αυτό το έγκλημα που συντελείται εναντίον της αγαπημένης μας ομάδας.

Καλούμε τους κυβερνητικούς και μη βουλευτές της Μαγνησίας να ξεκαθαρίσουν άμεσα τη στάση τους απέναντι στην κατάφωρη αδικία που υφίσταται αυτή τη στιγμή η ομάδα μας. Η Νίκη είναι μέρος της ιστορίας της πόλης μας και όχι μόνο και κανείς δεν μπορεί να παίζει στις πλάτες της.

BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ 3

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις