EURO: Προς την… έξοδο το Δουβλίνο

Ο κορωνοϊός είναι γνωστό ότι έχει αλλάξει τις ισορροπίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, γεγονός που οδήγησε και στην μη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για το καλοκαίρι του 2020, EURO. Η ΟΥΕΦΑ παρόλα αυτά καταστρώνει τα σχέδια της για την διοργάνωση και σε αυτά φαίνεται πως δεν θα συμπεριληφθεί η πόλη του Δουβλίνου.
To Δουβλίνο, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Sun, δεν θα φιλοξενήσει πιθανότατα αγώνες του ΕURO, αφού όπως αναφέρεται η Ιρλανδία αρνείται την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του σταδίου «Aviva».
Το Δουβλίνο έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τρία παιχνίδια στη φάση των ομίλων και ένα στους «16».
Οι αγώνες, όπως σημειώνει η Sun, κατά συνέπεια, θα μετακινηθούν στην Αγγλία.
Όχι όμως στο «Γουέμπλεϊ», αλλά πιθανότατα σε ένα από τα δύο μεγάλα στάδια στο Μάντσεστερ, ή στην έδρα της Τότεναμ, λόγω της υποδομής και των ξενοδοχείων στην περιοχή του Λονδίνου.
Η ΟΥΕΦΑ είχε προειδοποιήσει τις 12 πόλεις υποδοχής, να επιβεβαιώσουν έως χθες, ότι είναι σε θέση να έχουν φιλάθλους στις εξέδρες, λαμβάνοντας την τελική απόφαση, στις 20 Απριλίου.
Οι 12 πόλεις του EURO 2020 είναι οι εξής: Αμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις