Euroleague: «Μάχη» Βαλένθια, Ζενίτ για ένα εισιτήριο στα πλέι οφ

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Φενέρμπαχτσε, την έστειλε στην οκτάδα και στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έσκισε τα σενάρια και με το επιβλητικό 93-67 άφησε τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τη Βαλένθια να παλεύουν για το τελευταίο εισιτήριο προς την προημιτελική φάση, με την κατάσταση να είναι πολύ ξεκάθαρη.

Αναλυτικά όσα χρειάζεται κάθε ομάδα για την οκτάδα:

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Θέλει μία ήττα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (9/4) και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (12/4). Σε ισοβαθμία στις 19 νίκες, οι Ισπανοί θα υπερτερούν των Ρώσων (είχαν χάσει με 13 εντός, είχαν νικήσει με 29 εκτός έδρας).

ΖΕΝΙΤ: Θέλει το 2/2 απέναντι σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για να ανέβει στις 20 νίκες και να προσπεράσει τη Βαλένθια. Μία νίκη δεν της αρκεί, καθώς δεν έχει την ισοβαθμία με την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου.

Η Βαλένθια θέλει να μπει στα πλει οφ για να ανανεώσει την παρουσία της στην Euroleague. Αν μείνει εκτός οκτάδας, τότε στη διοργάνωση της επόμενης περιόδου θα συμμετάσχουν ο νικητής και ο φιναλίστ του φετινού EuroCup (η Βίρτους προηγείται 1-0 της Ούνικς Καζάν και η Μονακό 1-0 της Γκραν Κανάρια).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις