Χωρίς Μπαριέντος και Μαρτίνες ο Βόλος με Παναιτωλικό

Τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ συνεχίζονται αύριο Σάββατο, με τον Βόλο να δίνει το δεύτερο παιχνίδι έδρας, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Οι «κυανέρυθροι» στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, απέναντι στον Παναιτωλικό που «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν αποκλείεται κόντρα στον Παναιτωλικό ο Άνχελ Λόπεθ θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, κυρίως στο μεσοεπιθετικό σκέλος. Θυμίζουμε, πως στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός βασικού σχήματος τους Νίκολας Μαρτίνες, Χουάν Περέα και Ντααν Ριένστρα, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Ζαν Μπαριέντος, λόγω τιμωρίας. Ο Ουρουγουανός μέσος θα απουσιάσει και από το αυριανό παιχνίδι (εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του). Επίσης, ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνεται ο Νίκολας Μαρτίνες, με αποτέλεσμα να χάνει και αυτός το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία.

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και πάλι οι Περέα και Ριένστρα, εκτός αν ο Λόπεθ θέλει να δει και πάλι αγωνιζόμενους στην ενδεκάδα του Ρενάτο Σάντος και Αλμπέρτο Μπουένο, προκειμένου να διαπιστώσει αν αξίζουν να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές τα πέντε παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα.

Στο ματς με τη Λαμία ο Τάσος Κρητικός έπαιξε στα τελευταία λεπτά και μάλιστα πέτυχε το γκολ του Βόλου, αμέσως μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Δεν αποκλείεται ο Άνχελ Λόπεθ να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος μετρά πέντε συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, όλες ως αλλαγή.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις