Γ.Σ. Αλμυρού: “Κρέμασε” τα παπούτσια του ο Αργύρης Κυριάκος

Ο Αργύρης Κυριάκος αποφάσισε να πει «αντίο» στο ποδόσφαιρο λίγους μήνες νωρίτερα από ότι υπολόγιζε. Έχοντας «πατήσει» τα 40, ο αρχηγός του Γ.Σ. Αλμυρού είχε σκοπό να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο, ο σοβαρός τραυματισμός του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Φωκικό, τον έκανε να κρεμάσει άμεσα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Κυριάκος υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και μάλιστα τη Μεγάλη Δευτέρα θα υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Μετά από αυτό τη δυσάρεστη εξέλιξη προτίμησε να ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μετά από 24 χρόνια έφτασε η ώρα να πω αντίο στην ενεργό δράση, όχι με τον τρόπο που φανταζόμουν, αλλά και οι κακές στιγμές είναι κομμάτι του αθλητισμού. Είμαι ευγνώμων με όλα αυτά που μου προσέφερε αυτό το άθλημα και πάνω απ’ όλα έκανα μόνο φίλους και ανθρώπους που θα δένομαι για μια ζωή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές, γυμναστές, φροντιστές, συμπαίκτες, αντιπάλους που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε να γίνω καλύτερος αθλητής και άνθρωπος. Και για το τέλος είναι τιμή μου που το τελευταίο παιχνίδι μου ήταν με τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις