Τσίρκοβιτς: «Θα ζοριστεί να μας κερδίσει ο Καραϊσκάκης»

Φιλικό με το Ελευθεροχώρι έδινε σήμερα η Φαρκαδόνα που επικράτησε με σκορ 2-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Φαρκαδόνας, Μίκι Τσίρκοβιτς, μίλησε για τις επικείμενες μεταγραφές της ομάδας του, αλλά και για την αντίπαλο της Φαρκαδόνας την προσεχή Κυριακή (10/1) που είναι η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό τεστ. Πιστεύω ότι οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες, αλλά ήθελα να δω το σκεπτικό των παικτών. Η ομάδα θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί καλύτερα για το παιχνίδι της Κυριακή με τον πρωτοπόρο. Υπάρχει σοβαρότητα και διάθεση και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ψάχνουμε για κάποιες προσθήκες, δύο ή τρεις εκεί που πιστεύουμε ότι η ομάδα πονάει, αλλά δεν έχω κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια.

Οι 17 βαθμοί που μαζεύτηκαν δείχνουν ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν μια ποιότητα. Οι βαθμοί που χάθηκαν σίγουρα είναι δύσκολο να αναπληρωθούν, αλλά μας περιμένει ένας ολόκληρος 2ος γύρος. Αν υπάρχει πίστη και αν συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι που ελάχιστοι πιστεύουν.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης θα κάνει μεγάλο λάθος αν μας υποτιμήσει. Η Φαρκαδόνα θα πάει να παίξει ένα παιχνίδι όχι σκοπιμότητας αλλά να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι ο Καραϊσκάκης θα ζοριστεί να μας κερδίσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις