Σικαλιάς: Ο Μπουσινάκης με έπεισε να έρθω στον Καραϊσκάκη

Ο Γιώργος Σικαλιάς μετά τη σεζόν 2008-2011 που αγωνίζονταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφει εκ νέου σε ηπειρώτικα εδάφη για λογαριασμό της ΑΕ Καραϊσκάκης και σε συνέντευξη του εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρτινή ομάδα και για τον ρόλο που έπαιξε ο Περικλής Μπουσινάκης σε αυτή την απόφασή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σικαλιάς στο joinsports:

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στην ΑΕ Καραϊσκάκης: «Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η προοπτική που υπάρχει στην ομάδα. Είναι επίσης οι βλέψεις που έχει η ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Β΄Εθνική καθώς επίσης και η οικονομική σταθερότητα που υπάρχει στο σύλλογο, που είναι αρκετά σπάνιο στις μέρες μας».

Για το πως ο ίδιος θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της: «Σίγουρα, μέσα από την εμπειρία μου. Έχω αποκομίσει πολλές εμπειρίες, πολλές παραστάσεις όπως το διαθέτουν και άλλα παιδιά αυτό και όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Για το αν γνώριζε την ΑΕ Καραϊσκάκης: «Ναι, την γνώριζα. Μου είχε μιλήσει βέβαια για την ομάδα ο Περικλής Μπουσινάκης, μου είχε δώσει τις καλύτερες συστάσεις και με βοήθησε στο να πάρω την απόφαση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις