Τη δική του “Ανάσταση” ψάχνει ο Ολυμπιακός Β. στην Κατερίνη με Πιερικό (pregame)

Στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό αγωνίζεται σήμερα στις 17.00 ο Ολυμπιακός Βόλου για την 9η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η επιστροφή στις επιτυχίες, ύστερα από τρεις σερί ήττες, προκειμένου να μη μείνουν κι άλλο πίσω στη βαθμολογία, ελπίζοντας πως θα μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από τις ομάδες της κορυφής.

Το βολιώτικο συγκρότημα έχει σύμμαχο και την παράδοση, καθώς τα τελευταία χρόνια καταφέρνει και φεύγει με βαθμούς από την έδρα του Πιερικού.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Βασίλη Βούζας θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον 55χρονο τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Θωμά Γραικού και Νίκου Μπουτζίκου. Στον αντίποδα, επιστρέφει από τιμωρία ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, καλύπτοντας το κενό του Γραικού.

Ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα θα υπάρξουν, με τον Βασίλη Βούζα να έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι.

Ο Πιερικός βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό, με την ομάδα της Κατερίνης να προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βέροια.

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Κουφός (Μακεδονίας) και Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μελέτης Γιουματζίδης (Πέλλας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις