Ένα βαθμό πήρε η Δήμητρα με Αμβρυσσέα

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Δήμητρας,  δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στην Ευξεινούπολη, μένοντας στο 0-0.

Η Δήμητρα πίεσε τους φιλοξενούμενους στο πρώτο δεκάλεπτο πίεσε, χωρίς όμως να έχει τη μεγάλη φάση. Στο 17’ έγινε μια φάση για την οποία η Δήμητρα διαμαρτύρεται. Ο Τζοβάρας βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή και μάλιστα αιμόφυρτος. Σύμφωνα με τους γηπεδούχους δέχθηκε αγκωνιά από αντίπαλο, κάτι που σημαίνει πως έπρεπε να τους δοθεί πέναλτι. Ωστόσο, ο διαιτητής Ασλανίδης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 83’ η Δήμητρα έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιάτσιου με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, χωρίς όμως αυτή να είναι τόσο έντονη ώστε να δικαιολογεί την απόφαση του Ασλανίδη. Και όλα αυτά, ενώ στο 66ο λεπτό ο ρέφερι από την Πιερία δεν απέβαλε τον Χάρη Κυπραίο, όταν αυτός κινήθηκε απειλητικά στον Κρανά και τον έβρισε.

Με αριθμητικό μειονέκτημα στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν το «Χ» και τα κατάφεραν με σχετική άνεση.

Διαιτητής: Ασλανίδης (Πιερίας).
Βοηθοί: Καλορογιάννης, Τσικλητάρη (Πιερίας).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (86’ Στεργιόπουλος), Δημητρίου, Φουρκιώτης (86’ Κλουκουτάρας), Βούλγαρης (57’ Μεντί), Τζοβάρας (76’ Σάβολι).
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Πάππος, Πούλος, Πιτσιώλης, Ζυγογιάννης, Τσέλος, Βλάχος, Μπαλτάς, Βγέννας (81’ Αλμπάνης), Μ. Κυπραίος (81’ Τσιώλης), Χαρ. Κυπραίος, Γεωργουσόπουλος (91’ Γούλας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις