Τί ισχύει μετά την γαστρεντερίτιδα των παικτών του Ολυμπιακού Β.

Λόγω της γαστρεντερίτιδας που έπαθε το σύνολο σχεδόν των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, η ΠΑΕ ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Πόντου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 17.00 στο «Βατάν» της Κατερίνης.

Ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθηθεί μία διαδικασία, μέχρι να φτάσουμε στην αναβολή του παιχνιδιού.

Η λογική λέει πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα προσέλθει στο γήπεδο για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές.

Στο γήπεδο θα παρευρεθεί τόσο ο Απόλλων Πόντου, όσο και οι διαιτητές. Το φύλλο αγώνα θα κλείσει και ο διαιτητής θα αναφέρει τη θέση του Ολυμπιακού για τους λόγους υγείας που εμπόδισε τους «ερυθρόλευκους» να βρεθούν στο γήπεδο και να αγωνιστούν.

Η τύχη του αγώνα, μοιραία, θα κριθεί στην πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης. Εκεί ο Ολυμπιακός Βόλου θα κληθεί να αιτιολογήσει με έγγραφα το πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα (σ.σ. οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους τις γνωματεύσεις από το νοσοκομείο του Βόλου) και εν συνεχεία να παρθεί η απόφαση, με το παιχνίδι πιθανότατα να ορίζεται σε άλλη ημερομηνία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις