Επίσημα στην ΑΕΚ ο Γεράσιμος Μήτογλου

Ο Γεράσιμος Μήτογλου εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά  που έκανε με τον Βόλο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και ανοίγει τα φτερά του. Ο νεαρός στόπερ αποτελεί μέλος της ΑΕΚ, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε φέτος σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και τέσσερα Κυπέλλου, σημειώνοντας συνολικά τρία γκολ (ένα στη Σούπερ Λιγκ με τον Παναιτωλικό και δύο στο Κύπελλο με ΟΦΗ και ΑΕΚ).

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου.

“Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Γεράσιμο Μήτογλου για όσα πρόσφερε στην ομάδα στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του.

Όλοι στην ΠΑΕ Βόλος είμαστε σίγουροι ότι η καριέρα του Σίμου θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία κάνοντας μας όλους υπερήφανους.

Σίμο σε ευχαριστούμε…”.

 

Μήτογλου: Ο Βόλος θα είναι πάντα στην καρδιά μου
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο Γεράσιμος Μήτογλου προέβη στην παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βόλος: «Με τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ, ένας κύκλος της ποδοσφαιρικής μου ζωής έκλεισε. Ο Βόλος θα είναι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω όλες τις όμορφες στιγμές ως ποδοσφαιριστής του Βόλου.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου για την καθοδήγησή τους.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Και βέβαια, ευχαριστώ όλα τα μέλη της οικογένειας του Βόλου με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν στην εξέλιξή μου τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άνθρωπο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις