Στην Εθνική για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 ο Γκαράς της Νίκης

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 12-13 Ιουνίου 2021, θα συμμετέχει ο αθλητής στίβου (400μ.εμπ.) του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Χρήστος Γκαράς.

Η συμμετοχή του Χρήστου Γκαρά, δικαιώνει τις προσπάθειες τις δικές του και του προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα κι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο και την πόλη μας.

Ο προπονητής του αθλητή Αποστόλης Βλαχάβας ανέφερε ότι “Το να φοράει αθλητής σου το εθνόσημο αποτελεί μεγάλα τιμή και δικαίωση των προσπαθειών που έχει έχει καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, στο πλευρό του τμήματος, των αθλητών και των προπονητών, βρίσκονταν ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, καλύπτοντας οικονομικά όλες τις αποστολές κι ανάγκες του τμήματος. Καλή επιτυχία στην εθνική αποστολή και σε όλους τους αθλητές που πέτυχαν υψηλές αποδόσεις”.

Ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης επεσήμανε ότι “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκαρά και στον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα. Ο Σύλλογος με μεθοδικότητα και προγραμματισμό συνεχίζει την ανοδική του πορεία, διαπλάθοντας αθλητές με ήθος και ιδανικά. Καλή επιτυχία στον αθλητή μας και σε όλη την ελληνική αποστολή”.

Συγχαρητήρια του τμήματος κολύμβησης στον Χρήστο Γκαρά για τη συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά της, συγχαρητήρια στον αθλητή του τμήματος στίβου του συλλόγου μας Χρήστο Γκαρά και στον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα, για την συμμετοχή του αθλητή στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Αισθανόμαστε διπλή χαρά και υπερηφάνεια που δυο αθλητές του συλλόγου μας, ο Γιάννης Κοντοβάς και ο Χρήστος Γκαράς θα φορέσουν το εθνόσημο και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, ο Γιάννης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στη Ρώμη και ο Χρήστος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας να συνοδεύουν τις προσπάθειες σας .

Καλή επιτυχία…..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις