Δεν τα κατάφερε η Μαρία να περάσει στον τελικό του Roland Garros

Δεν έκανε το μεγάλο… μπαμ η Μαρία Σάκκαρη, ηττήθηκε από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 2-1 σετ σε ένα παιχνίδι διάρκειας πάνω από τρεις ώρες και δεν προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Roland Garros.

Η Ελληνίδα τενίστρια που έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο του τένις με τις εμφανίσεις της, συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα τις δικές της σελίδες στο παγκόσμιο τένις και πραγματοποίησε μία ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση.

Ο πρώτος ημιτελικός στο «Philippe Chatrier» ανάμεσα στην Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και στην Ταμάρα Ζιντάντσεκ βρήκε νικήτρια την Ρωσίδα τενίστρια.

Οι δύο παίκτριες δεν μπήκαν καλά στον αγώνα, καθώς έκαναν αρκετά λάθη και άργησαν να βρουν τα πατήματά τους. Η Τσέχα ήταν αυτή που το εκμεταλλεύτηκε και πήρε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ (7-5).

Η Μαρία όμως βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε και σε ακόμα ένα σετ που «έσπασαν καρδιές» κατάφερε να φέρει στα ίσια το ματς. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 6-4 και έκανε το 1-1.

Αποφασισμένη να το… καθαρίσει μπήκε και στο τρίτο «χρυσό» σετ, παίρνοντας προβάδισμα με 1-3 και 2-4 και 3-5 στη συνέχεια, όμως η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα αποδείχθηκε πολύ… σκληρή για να πεθάνει, ισοφαρίζοντας σε 5-5.

Συγκλονιστικός ημιτελικός και 6-6, με την Τσέχα να παίρνει ξανά το προβάδισμα με 7-6, τη Μαρία να απαντάει σε τρία κομβικά σημεία του σετ και να ισοφαρίζει ξανά.

Αλλά και πάλι η Κρεϊτσίκοβα το προβάδισμα με 8-7. Η Σάκκαρη το πάλεψε, αλλά η Τσέχα στα σημεία πήρε και το σετ, έκανε το 9-7 και θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις