Η επόμενη μέρα «καίει» τον Ολυμπιακό Βόλου

Μία αγωνιστική απέμεινε για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να κλείσει με νίκη τη χρονιά επί του Πιερικού στη Νεάπολη και να τερματίσει στην 4η θέση, ωστόσο, αυτό που «καίε» αυτή τη στιγμή την ΠΑΕ, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, είναι ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως η παρούσα διοίκηση, με επικεφαλής τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, δεν πρόκειται να ρίξει τον Ολυμπιακό στα… βράχια. Το μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 ευρώ που θέτει η πολιτεία για όσες ΠΑΕ συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, που θα προκύψει μετά τη συγχώνευση με τη Φούτμπολ Λιγκ, θα καλυφθεί από την υπάρχουσα διοίκηση, όπως και η εγγυητική των 150.000 ευρώ, στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Κι όλα αυτά, προκειμένου να υπάρξει κίνητρο για όποιον επιθυμεί να έρθει και να αναλάβει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν υπάρχει η παραμικρή οφειλή σε ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και προς τρίτους.

Το ερώτημα, ωστόσο, είναι: Θα βρεθεί το άτομο που θα θελήσει να αναλάβει να τρέξει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου; Κι αν δεν βρεθεί τι μέλλει γενέσθαι στον Ολυμπιακό;

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις