Προχωρά η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Προχωρά το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ήδη έχουν γίνει οι νομικές ενέργειες από πλευράς διοίκησης, προκειμένου να υπάρξει πρόσθετη αύξηση της τάξης των 100.000 ευρώ, προκειμένου το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας να φτάσει τις 350.000 ευρώ, όπως απαιτεί για τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 ο νέος αθλητικός νόμος.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα φροντίσουν να καλύψουν και την εγγυητική των 150.000 ευρώ, στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να είναι σε θέση να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως θα αποχωρήσει από τα διοικητικά της ΠΑΕ μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και εξακολουθεί να είναι ανοιχτός σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αναλάβει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ και να «τρέξει» την ομάδα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις