Βόλος: Ήρθαν οι νεοαποκτηθέντες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας

Αφίχθηκε στον Βόλο ο Λεβάντ Γκιουλέν, ο οποίος πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του. Ο Ελβετός στόπερ, με θητεία τα τελευταία τρία χρόνια στο τουρκικό πρωτάθλημα, έρχεται με σκοπό να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» στην άμυνα, καθώς είναι έμπειρος και προέρχεται από «γεμάτες» χρονιές. Η Ελλάδα αποτελεί τη δεύτερη χώρα στην οποία θα αγωνιστεί, πέρα από την πατρίδα του.

Χθες επρόκειτο να έρθουν στον Βόλο και οι Τομ Φαν Βέερτ, Καμίλ Βοϊτκόφσκι και Κέβιν Ροσέρο. Ο πρώτος δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ, σε αντίθεση με τους Βοϊτκόφσκι και Ροσέρο, που έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Θα αποκτηθούν άλλοι δύο-τρεις παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ θα γίνουν και ορισμένες ακόμη προσθήκες στην ομάδα, ανάλογα και με τις ανάγκες που θα προκύψουν. Μέσα από την προετοιμασία η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες και τις δυνατότητες που έχει ο καθένας, προκειμένου στη συνέχεια να γίνουν και οι ανάλογες προσθήκες στην ομάδα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία και μέσα από τα φιλικά, θα φανούν τυχόν αδυναμίες, προκειμένου να γίνουν και οι ανάλογες διορθωτικές κινήσεις.

Ας μην ξεχνάμε, πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και μέχρι τότε, ό,τι καλό προκύψει από την ποδοσφαιρική αγορά και το οποίο θα έχει ανάγκη ο Βόλος, θα αποκτηθεί. Μέχρι τώρα, πάντως, όλες οι κινήσεις ήταν προσεγμένες, καθώς οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί πέρασαν από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της ομάδας. Πέρα από το βιογραφικό που έχει ο καθένας από αυτούς, έγινε και η ανάλογη συλλογή πληροφοριών, ενώ κάποιους οι άνθρωποι του Βόλου τους παρακολούθησαν από κοντά. Άλλωστε, υπήρχε η δυνατότητα να αρχίσει από νωρίς η «κατασκοπεία», καθώς η ομάδα είχε εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά άρχισε εδώ και μήνες. Στον Βόλο κοιτάζουν, πέρα από το πόσο καλός, όσον αφορά την αγωνιστική του αξία, είναι ένας ποδοσφαιριστής για να αποκτηθεί, να είναι καλός χαρακτήρας, να διαθέτει την ανάλογη προσωπικότητα, προκειμένου να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις