Πιτίνο: Περήφανος για τους παίκτες μου

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε από τον Καναδά στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά και ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του στο παρκέ.
Ο Ρικ Πιτίνο, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Καναδά στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτώρια δήλωσε: «Στα 45 χρόνια που είμαι προπονητής έχω πει λιγότερες από πέντε φορές πως είμαι περήφανος για μια ομάδα μου που έχασε.

Σήμερα είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας. Κάναμε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία, τα οποία οδήγησαν σε αλλαγή του μομέντουμ, όμως αυτό συμβαίνει στο μπάσκετ και πρέπει να προχωρήσεις.

Παίξαμε για πρώτη φορά με αυτή τη σύνθεση και μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Τώρα έχουμε το ματς με την Κίνα και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ξανά τον Καναδά στη διοργάνωση».

Σε ερώτηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη, κάνει σημαντικά πράγματα με το Μιλγουόκι και έχει την ευκαιρία να πάει στους τελικούς του ΝΒΑ. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε εδώ, θα έρθει μαζί μας στο Τόκιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις