Ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Ακαδημία της Ανόρθωσης

Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τα τμήματα υποδομής της Ανόρθωσης, με τη διοίκηση να τονίζει τα εξής στην ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τη λήξη της σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε μια δύσκολη χρονιά, λόγω του covid-19 και της επτάμηνης καραντίνας, προσπαθήσαμε τους δυο τελευταίους μήνες να επαναφέρουμε τους μικρούς μας αθλητές ομαλά στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Να βελτιώσουμε τη φυσική τους κατάσταση και να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα, ώστε από τον Σεπτέμβριο να μπουν πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μικρών στις προπονήσεις, αφού επέστρεψε στο γήπεδο περίπου το 80% των αθλητών μας, ένα ποσοστό πολύ μεγάλο για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που γίνονταν οι προπονήσεις, αλλά και λόγω της πολύμηνης αποχής.
Η νέα σεζόν που θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου για τα τμήματα ανδρών και εφήβων και αρχές Σεπτεμβρίου για τα υπόλοιπα τμήματα ελπίζουμε να είναι μια γεμάτη χρονιά, χωρίς άλλες διακοπές και καραντίνες.
Από την πλευρά μας, μαζί με τους προπονητές μας, υποσχόμαστε να δώσουμε στα παιδιά τα καλύτερα εφόδια και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με εξειδικευμένες προπονήσεις, πολλούς επίσημους αγώνες (θα συμμετέχουμε σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ), πολλά φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός νομού και πολλές εκδρομές.
Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση, γεμίζουμε μπαταρίες και 1η Σεπτεμβρίου επιστρέφουμε για νέες αθλητικές εμπειρίες….”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις