Σπουδαίο «διπλό» για ΑΕ Διμηνίου, 1-0 τον Σαρακηνό

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την έδρα του Σαρακηνού η ΑΕ Διμηνίου, η οποία επικράτησε των «ροσονέρι» με 1-0. Το παιχνίδι που ξεκίνησε στις 15:00 και διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ, παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι σημείωσε ο Αξιώτης με κεφαλιά στο 37΄.

Προηγήθηκε με Αξιώτη η ΑΕ Διμηνίου
Μοιρασμένο και φτωχό σε φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ πολλές ήταν οι μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στο 16΄ το γυριστό σουτ του Ζιώγα απέκρουσε ο Βλαχόπουλος. Δέκα λεπτά αργότερα, το μακρινό σουτ του Καραπλιάγκου έφυγε άουτ. Στο 37΄ η ΑΕ Διμηνίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πολύ ωραία κοντινή κεφαλιά του Αξιώτη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά. Το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, με τους παίκτες της ΑΕΔ να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια, έχοντας προβάδισμα ενός τέρματος.

Χαμένο πέναλτι στο 92΄ για τον Σαρακηνό
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεζαν ψηλά και προσπαθούσαν να φέρουν τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Κουτσιρίμπα με σέντρες από τα πλάγια, ενώ πραγματοποίησαν και πολλά μακρινά σουτ. Αντίθετα, η ΑΕ Διμηνίου κοίταξε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και να τελειώσει το παιχνίδι με κάποια κόντρα επίθεση.
Στο 67΄ ο Ρουκάς έβγαλε επικίνδυνη σέντρα – σουτ από τα δεξιά, με τον Κουτσιρίμπα να απομακρύνει με τα δάχτυλα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, το μακρινό σουτ του Καραπλιάγκου απέκρουσε και πάλι σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσεκούρας προσπάθησε να απειλήσει από μακριά, αλλά το σουτ του δεν ανησύχησε τον πορτιέρο της ΑΕΔ, ενώ στο 81΄ ο ίδιος παίκτης έστειλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ τη μπάλα άουτ. Στο 89΄ ο Καραπλιάγκος δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση, αναγκάζοντας τον Κουτσιρίμπα να πέσει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει με υπερένταση. Με τη συμπλήρωση των ενενήντα, ο Τσεκούρας σούταρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Σαρακηνός κέρδισε πέναλτι από χέρι του Τσιγιάννη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωνσταντάκος, ο οποίος αστόχησε από τα ένδεκα βήματα, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Έτσι, η ΑΕ Διμηνίου πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Σαρακηνού, που είναι μία από τις πιο δυνατές του πρωταθλήματος.

Σκόρερ: 37΄ Αξιώτης
Κίτρινες: 34΄ Μαυρίδης, 62΄ Στρούγγης, 91΄ Τσιγιάννης

Διαιτητής: Θεοχάρης
Βοηθοί: Τασιόπουλος Φ., Σφυρής

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Βλαχόπουλος, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Καλαμάτας, Ιωάννου, Καραπλιάγκος, Τσεκούρας, Τσιαμπαλής – Σουάρες, Κωνσταντάκος, Τανάγιας, Βαΐτσης
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας, Στρούγγης, Χόνδρος, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αξιώτης, Χάνος, Ζιώγας (93΄ Κωτούλας), Μόσιος (69΄ Σταματόπουλος), Κανδήλας (78΄ Μπαλτσιάκης)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις