Τέσσερις ανανεώσεις παικτών στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Γιώργος Παπακώστας και Χρήστος Κατσούκης, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τους ποδοσφαιριστές Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Γιώργο Παπακώστα και Χρήστο Κατσούκη.

Ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς παραμένει στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια για δεύτερη σεζόν μετά την πολύ καλή πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα της Football League καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην αμυντική γραμμή της ομάδας ενώ ήταν και επιθυμία του Γιώργου Βαζάκα ο 29χρονος στόπερ να παραμείνει στην ομάδα με τον έμπειρο τεχνικό να τον γνωρίζει από το πέρασμα του από τον Ασπρόπυργο από τον οποίο και ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου πέρυσι. Ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Σερβίας, Ukaricki, Mladost, Sloga Požega, Sileks, Metalac ενώ έχει αγωνιστεί και με την Al-Shabab, ομάδα του Κουβέιτ, με την οποία έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Γκενάντι Ξενοδόχοφ θα συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά την σημαντική ενίσχυση που προσέφερε στην συγκεκριμένη θέση την περσινή σεζόν.

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ έχει γεννηθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας στις 30/5/1988 και έχει ύψος 1.93. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα από τον Ηρόδοτο το 2007 και στη συνέχεια έπαιξε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, τρεις χρονιές στον ΟΦΗ, στον Θρασύβολο, στη Δόξα Δράμας, στη Ζάκυνθο, στη Λάρισα με την οποία την περίοδο 2015-16 πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, στην συνέχεια έπαιξε στην Σκωτία και στην ομάδα της Μάδεργουελ και επέστρεψε παίζοντας στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ για έξι μήνες φόρεσε την φανέλα του Ηρόδοτου στη Φούτμπολ Λιγκ.

Στην ομάδα παραμένει και ο νεαρός Βολιώτης Γιώργος Παπακώστας καθώς η διοίκηση έχει αποφασίσει και φέτος να δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε νέα παιδιά και ειδικά σε παιδιά που είναι από την πόλη μας ενώ την ερυθρόλευκη φανέλα για ακόμη μία χρονιά θα φορά και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Κατσούκης (9/1/2000) ο οποίος και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Μαρκό και του ΠΑΣ Κόρινθος ενώ πριν έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου έπαιζε στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης. Είναι 16 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Νέων ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ομάδα Παίδων, αποτελώντας μάλιστα και αρχηγό της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους καλωσορίζει για ακόμα μία χρονιά στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις