Κρατά τα θετικά ο Βόλος από το φιλικό με τον Άρη

Στην πρόβα τζενεράλε, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος ηττήθηκε με 4-3 από τον Άρη, με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι «κυανέρυθροι» δέχθηκαν τέσσερα τέρματα, τα δύο με πέναλτι, προϊόν ατομικών λαθών, τα οποία στοίχισαν και θα πρέπει η τεχνική ηγεσία να δουλέψει με τους παίκτες στις προπονήσεις, προκειμένου η ομάδα να διορθώσει τις αδυναμίες της.

Είναι θετικό, πάντως, το γεγονός πως ο Βόλος έβγαλε αντίδραση, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 το σκορ, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Ακόμη κι όταν ο Άρης πέτυχε τρίτο τέρμα, οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν σε 3-3, για να δεχθούν το γκολ της ήττας στο 90’ με χτύπημα πέναλτι.

Ο Ισπανός τεχνικός εντόπισε τα λάθη, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα και να δει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών του, ενώ θα πρέπει να σταθούμε και στην επάνοδο του Φάουστο Γκρίλο. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και δεν είχε αγωνιστεί τα φιλικά με Ντάιζεν, Ουτρέχτη, Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Γκιουλέν και σιγά-σιγά αποκτά τον χαμένο αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον Βόλο να θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Σούπερ Λιγκ, όπως άλλωστε έκανε και τα δύο προηγούμενα χρόνια, με Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις